Visar alla 14 resultat

STRING FURINITURE

Detta varumärke står för flexibilitet, tidlös design och hög kvalitet. String Furniture, grundat av Nils och Kajsa Strinning, är känt för sina ikoniska hyllsystem. De erbjuder oändliga möjligheter för personlig anpassning och praktisk förvaring.

String Furniture är synonymt med skandinavisk design och funktionalitet. Deras hyllsystem har varit en favorit sedan 1949. De är utformade för att vara både estetiskt tilltalande och mångsidiga. Med ett enkelt och elegant formspråk passar String-hyllorna in i alla typer av hem och inredningsstilar. Detta inkluderar allt från moderna lägenheter till klassiska villor.

På Meijers Möbler är vi stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av String Furniture. Oavsett om du behöver en hylla för ditt vardagsrum, ett arbetsbord för ditt hemmakontor eller en smart förvaringslösning för ditt kök, har vi något som passar dina behov. String Furniture är designade för att vara lätta att montera, justera och utöka. Därför är de en idealisk lösning för alla rum.

Utforska vårt urval av String Furniture och upptäck hur du kan skapa en flexibel och stilren förvaringslösning i ditt hem. Varje produkt är tillverkad med noggrannhet och precision. Detta garanterar att du får en möbel som inte bara ser bra ut utan också fungerar perfekt i din vardag. String Furniture är mer än bara hyllor – de är en del av din inredning och livsstil.