Visar 1–20 av 41 resultat

FLOS

ett italienskt belysningsföretag som är synonymt med innovativ design och enastående kvalitet. FLOS har i över femtio år varit en pionjär inom belysningsindustrin, och deras produkter är kända för att kombinera banbrytande teknik med tidlös estetik.

På Meijers Möbler är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av belysning från FLOS. Varje lampa är ett konstverk i sig, designad för att inte bara lysa upp ditt hem utan också tillföra en känsla av stil och elegans. Från ikoniska taklampor och eleganta golvlampor till sofistikerade bordslampor och vägglampor – vårt utbud av FLOS-belysning erbjuder något för varje rum och inredningsstil.

FLOS belysning står ut genom sitt fokus på innovation och kvalitet. Varje produkt är tillverkad med noggrannhet och passion, och använder de bästa materialen och den senaste teknologin för att skapa ljuskällor som inte bara är funktionella utan också visuellt tilltalande. Med FLOS kan du vara säker på att du får belysning som inte bara möter dina behov utan också överträffar dina förväntningar.

Utforska vårt sortiment av FLOS-belysning och upptäck hur dessa lampor kan förvandla ditt hem. Hos Meijers Möbler hittar du belysningslösningar som inte bara kompletterar din inredning utan också tillför en känsla av lyx och sofistikering. Låt oss hjälpa dig att skapa ett hem som du älskar, med belysning från FLOS som står för både innovation och tidlös design.